ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που είχε «ρημάξει» 26 καταστήματα σε βόρεια και νότια προάστια – Δείτε βίντεο

Πως δρούσε

Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που είχε «ρημάξει» 26 καταστήματα σε βόρεια και νότια προάστια – Δείτε βίντεο

Προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο 45χρονος διαρρήκτης ο οποίος σε λιγότερο από ένα μήνα είχε «ρημάξει» 26 καταστήματα σε βόρεια και νότια προάστια.

Στο βίντεο που παρουσίασε η ΕΡΤ φαίνεται ο 45χρονος κακοποιός να έχει εισβάλει σε ψητοπωλείο στο Λαγονήσι, και όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, έχει ξηλώσει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιέχει χαρτονομίσματα και κέρματα.

Ο δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, στη συνέχεια ερευνά το κατάστημα και αφαιρεί τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το προσωπικό του ψητοπωλείου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, αξιοποιώντας το βίντεο έφτασαν στα ίχνη του και την περασμένη Πέμπτη τα ξημερώματα του έστησαν ενέδρα έξω από καφέ στα Καλύβια, το οποίο είχε παραβιάσει σπάζοντας την γυάλινη είσοδο. Μάλιστα την στιγμή που έβγαινε από το κατάστημα, κρατώντας στα χέρια του την ταμειακή μηχανή και έναν σιδερολοστό, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν 26 κλοπές σε καταστήματα σε Λαύριο, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Παλαιά Φώκαια, Παιανία, Παλλήνη, Νέα Μάκρη και Μαραθώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σεσημασμένος διαρρήκτης αφού εισέρχονταν στον εσωτερικό χώρο των επιχειρήσεων, αφαιρούσε τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών, ηλεκτρονικές συσκευές, μπουκάλια μπύρες, τούρτες, και σε μια περίπτωση άρπαξε και τον κουμπαρά με τα tips για το προσωπικό και διέφευγε με το αυτοκίνητό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.