ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη ανήλικος που έκλεβε πόρτες αλουμινίου

Είχε και συνεργό ο οποίος εξαφανίστηκε ώστε να μην συλληφθεί

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη ανήλικος που έκλεβε πόρτες αλουμινίου

Παράτησε τον ανήλικο συνεργό του μέσα στο αγροτικό φορτηγάκι του και το έβαλε στα πόδια, μόλις είδε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ να πλησιάζουν για έλεγχο, ένας 36χρονος Έλληνας που κατάφερε να εκμεταλλευτεί το σκοτάδι και να εξαφανιστεί ώστε να μην συλληφθεί για κλοπές!

Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε μια περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου συνελήφθη ο ανήλικος καθώς μέσα στο φορτηγάκι που κατασχέθηκε βρέθηκαν πόρτες αλουμινίου βάρους 60 κιλών, τις οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα από την αυλή του κτήματος ενός 55χρονου σε κοντινή αγροτική περιοχή, όπου είχαν εισβάλει κόβοντας την συρμάτινη περίφραξη με μια πένσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανήλικος προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια Εορδαίας και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και σε βάρος του 36χρονου για κλοπή κατά συναυτουργία, στην οποία περιλαμβάνονται οι γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.