ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση με σπαθί σαμουράι έξω από γυμναστήριο στον Πύργο! (upd)

Ο τραυματίας διακομίστηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου

Επίθεση με σπαθί σαμουράι έξω από γυμναστήριο  στον Πύργο! (upd)

(Ανανέωση-Αρχικό κείμενο 11.00): Επίθεση με γιαπωνέζικο σπαθί τύπου κατάνα δέχθηκε Ρομά σε περιοχή του Πύργου το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ilialive, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Πατρών, όπου άνδρας με το συγκεκριμένο σπαθί επιτέθηκε σε Ρομά.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για κανονικό σπαθί κατάνα ή για ένα από αυτά που κατασκευάζονται για τις προπονήσεις σε Αϊκίντο και Κατόρι Σίντο Ρίου.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου βρήκαν αιμόφυρτο στο έδαφος τον άνδρα, έξω ακριβώς από το κλειστό γυμναστήριο.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε στο χέρι.

Ο δράστης επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Πύργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υπήρξε νωρίτερα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον άνδρα και δύο Ρομά, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως οι δύο πείραξαν συγγενικό του πρόσωπο και αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.