Πυροβολισμοί σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας 17χρονου

Όσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός του καταστήματος

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας 17χρονου

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας νεαρός αλλοδαπός, καθώς η Ελληνική Αστυνομία τον συνέλαβε για την απόπειρα δολοφονίας ενός 17χρονου, σε καφετέρια του Αγίου Παντελεήμονα, το βράδυ της 19ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ο.Π.Κ.Ε., για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα εκβίασης και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο καφέ-μπαρ συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα, ένας 20χρονος και μια 20χρονη (προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος) για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω καθώς λίγο νωρίτερα μέσα στην καφετέρια πυροβόλησε με πιστόλι στον αέρα και στη συνέχεια προς το μέρος 17χρονου αλλοδαπού δύο φορές, με σκοπό να τον πλήξει.

Στη συνέχεια, μαζί με τον άλλον 20χρονο, απέκλεισαν την πόρτα του καταστήματος, προκειμένου να αποκλείσουν την έξοδο των θαμώνων από αυτό.

Ο 33χρονος, σε προηγούμενο χρόνο, είχε επιχειρήσει με χρήση σωματικής βίας, να εκβιάσει τον 17χρονο, προκειμένου να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πιστόλι με -3- φυσίγγια
  • πιστόλι με -10- φυσίγγια
  • μαχαίρι
  • -2- σουγιάδες
  • -3- κάλυκες και θραύσμα από βλήμα

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.