ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αλλοδαποί και σεσημασμένοι οι δράστες της επίθεσης

Συνδέονται με τη μαφία αυτοί που άνοιξαν πυρ

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αλλοδαποί και σεσημασμένοι οι δράστες της επίθεσης

Η αστυνομία έχει νέα στοιχεία στη διάθεσή της για τους δράστες της επίθεσης τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι. 

Πρόκειται για αλλοδαπούς, η δράση των οποίων συνδέεται με την μαφία της νύχτας και πιθανότατα είναι σεσημασμένοι. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών.

Η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά πώς και οι δύο επιβάτες του ασημένιου τζιπ τράβηξαν όπλο, όταν αποβιβάσθηκαν και επιτέθηκαν στην παρέα των νεαρών από την Κρήτη. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν πυροβόλησαν και οι δύο. Στο σημείο βρέθηκαν 4 κάλυκες από πυροβόλο όπλο και θα σταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει από πού νοικιάστηκε το ασημί τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες έξω από το κλαμπ s-cape στο Γκάζι. Επιπλέον, έχουν λάβει περισσότερες από 10 καταθέσεις από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς ενώ αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Εν τω μεταξύ, στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» νοσηλεύονται οι τρεις άνδρες που έπεσαν θύματα της δολοφονικής επίθεσης. Ο ένας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τα δύο αδέλφια από την Κρήτη, ένας 28χρονος και ένας 34χρονος νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση καθώς πυροβολήθηκαν εξ επαφής στο κεφάλι στο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί σήμερα στο Γκάζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και τα τρία θύματα, στα οποία περιλαμβάνεται ακόμη ένας 28χρονος τραυματίστηκαν στο κεφάλι, με την κατάσταση των δύο αδελφών να είναι κρίσιμη. Το τρίτο άτομο φέρει λιγότερο σοβαρά τραύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.