ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολη η χώρα ένα «Far West»: Πυροβολισμοί με έναν βαριά τραυματία στο λιμάνι των Παξών – Συμπλοκή μεταξύ Αλβανών (upd)

Ο τραυματίας μεταφέρεται στην Ηγουμενίτσα

Ολη η χώρα ένα «Far West»: Πυροβολισμοί με έναν βαριά τραυματία στο λιμάνι των Παξών – Συμπλοκή μεταξύ Αλβανών (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 06:17) Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής, σήμερα τα ξημερώματα στους Παξούς (10/08).

Ο άνδρας πυροβολήθηκε από ομοεθνή του, στο λιμάνι της Λάκας των Παξών, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Μάλιστα ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε το θύμα δέκα φορές! Ο 51χρονος Αλβανός είχε φθάσει στο νησί για διακοπές με τη σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά τους.

Χθες, και ενώ βρισκόταν στη Λάκκα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ένας άγνωστος τον πλησίασε και, από κοντινή απόσταση, τον πυροβόλησε.

Στη συνέχεια ο δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τράπηκε σε φυγή χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί.

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα που χειρίζεται την υπόθεση.

Όλη η χώρα φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο «Far West» όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει και πυροβολεί όποιον θέλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Κάποιοι περίοικοι άκουσαν πυροβολισμό, βγήκαν από ένα μαγαζί και είδαν στο έδαφος έναν άνδρα τραυματισμένο. Στη συνέχεια ειδοποίησαν το Λιμενικό. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Λάκκα.

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό

«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Παξών, για ύπαρξη άνδρα στην παραλιακή χερσαία ζώνη του λιμένα Λάκκα Παξών, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από έτερο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Παξών, της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

 Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε από το ιδιωτικό σκάφος «ΠΑΞΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Λ.Π.805 στον λιμένα Αρρίλα Πέρδικας και έπειτα διακομίσθηκε από ασθενοφόρο όχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διενεργείται προανάκριση από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.