ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν εκρηκτικά στο σπίτι χασισοκαλλιεργητή

Ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε εκρήξεις και άλλες παρανομίες

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν εκρηκτικά στο σπίτι χασισοκαλλιεργητή

Ένας 45χρονος Έλληνας, ο οποίος δραστηριοποιείτο παράλληλα και στην καλλιέργεια κάνναβης, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… αποθήκη πυρίτιδας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν στοιχεία για την δεύτερη ενασχόληση του ενοίκου, έκαναν έφοδο στο σπίτι την Τρίτη και ανακάλυψαν τα 163 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες και τα κατέσχεσαν μαζί με ένα κιλό και 147 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόρους κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Όμως, στο πλαίσιο της στοχευμένης έρευνας, βρέθηκαν στην κατοικία του δράστη δυο κιλά και 160 γραμμάρια ζελατινοδυναμίτιδας, 17 πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 212 εκατοστών και ένα κυνηγετικό όπλο και ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε εκρήξεις και άλλες παρανομίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, ενώ κατασχέθηκαν και 1.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.