ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρόδος: 18χρονος αλλοδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό

Ο νεαρός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης

Ρόδος: 18χρονος αλλοδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με θλαστικό τραύμα στο χέρι, έπειτα από τραυματισμό του, μεταφέρθηκε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος, αργά το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου, ο οδηγός δεν σταμάτησε και τον παρέσυρε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Ρόδου-Καλλιθέας κοντά στο αθλητικό κέντρο “Καλλιπάτειρα” στη Ρόδο. Αμέσως συνάδελφοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο αστυνομικό στο νοσοκομείο όπου του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του, ενώ οι γιατροί έραψαν το τραύμα και αναμένεται να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό ο δράστης συνελήφθη από ομάδα της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ. Πρόκειται για 18χρονο αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές που οδηγούσε δίκυκλο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για την αυτόφωρη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές και ένας Έλληνας. Όταν ο αστυνομικός τούς έκανε σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ο Έλληνας κατέβηκε, αλλά ο 18χρονος, επειδή δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ανέπτυξε ταχύτητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αστυνομικός επιχείρησε να τον σταματήσει κρατώντας τον με τα χέρια, αλλά παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.