ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρόδος: Κατέληξε 5χρονο κορίτσι μετά από νοσηλεία 20 ημερών σε νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα

Η οικογένεια το 2014 είχε χάσει από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της

Ρόδος: Κατέληξε 5χρονο κορίτσι μετά από νοσηλεία 20 ημερών σε νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/2) στη Ρόδο καθώς ένα 5χρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, η οικογένεια είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια, το 2014, από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της σε ηλικία τότε 1,5 έτους.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ακόμα ένα παιδί, ένα αγοράκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά πληροφορίες το 5χρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.