ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Λέμβος με παράνομους μετανάστες επιχείρησε να πέσει πάνω σε σκάφος του Λιμενικού

Οι άνδρες του Λιμενικού έριξαν προειδοποιητικές βολές

Ρόδος: Λέμβος με παράνομους μετανάστες επιχείρησε να πέσει πάνω σε σκάφος του Λιμενικού

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο Λιμεναρχείο Ρόδου για ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν έντεκα άνθρωποι.

Την φουσκωτή λέμβο προσέγγισαν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο, και ζήτησαν από τον χειριστή του, να γυρίσει πίσω.

Ο χειριστής της λέμβου αντί να κλείσει τις μηχανές και να αλλάξει πορεία, επιχείρησε να πέσει πάνω σε ένα από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα οι άνδρες του να ρίξουν προειδοποιητικές βολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά το φουσκωτό προσάραξε σε βραχώδη έκταση στη θέση Ζέφυρος όπου δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν 9 παράνομοι μετανάστες από Συρία και Παλαιστίνη εκ των οποίων έξι άντρες, μια γυναίκα και δυο ανήλικα κορίτσια ενώ ο χειριστής και ένας ακόμη παράνομος μετανάστης διέφυγαν και αναζητούνται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.