ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο Β.Κουλιανός για τη δολοφονία του πατέρα του

Ο ίδιος είχε μάλιστα επιδιώξει με δημόσιες δηλώσεις του να πείσει ότι είναι θύμα «σκευωρίας» αστυνομικών

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο Β.Κουλιανός για τη δολοφονία του πατέρα του

Με ομόφωνη απόφαση του τακτικού ανακριτή και της εισαγγελέως υπηρεσίας προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος Ευάγγελος Κουλιανός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 75χρονου πατέρα του Γιώργου Καριώτη τον περασμένο Ιούνιο στη Ρόδο.

Ο 40χρονος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή ζητώντας από την αστυνομία να επισπεύσει την έρευνα για να βρεθεί ο δολοφόνος του πατέρα του.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», πριν από την απολογία του είχαν ληφθεί καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε ο 40χρονος, την αδελφή του Κατερίνα, που έχει ταχθεί και δημόσια υπέρ της αθωότητας του αλλά και από την σύντροφο του «Πανδώρα» η οποία κατέθεσε ότι ο 40χρονος δεν επεδίωξε να χειραγωγήσει δύο συναδέλφους του για να αλλάξουν τις καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Οι δύο συνάδελφοι του με τις καταθέσεις τους τον έφεραν να προσποιείται να συνομιλεί με τον πατέρα του στις 14 Ιουνίου 2022. Ωστόσο, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο 75χρονος του ήταν ήδη νεκρός.

Ακόμη, ο 40χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε τηλεφωνήσει στην σύντροφο του «Πανδώρα» και ότι οι συνάδελφοι του άκουσαν να την αποκαλεί με το όνομα της και από παρανόηση νόμιζαν ότι είχε πει «πατέρα».

Ο 40χρονος διατείνεται ότι ο λόγος που είχε ζητήσει από τους δύο συναδέλφους του να αλλάξουν τις καταθέσεις τους ήταν για την αποκατάσταση του λάθους που έκαναν.

Ο ίδιος είχε μάλιστα επιδιώξει με δημόσιες δηλώσεις του να πείσει ότι είναι θύμα «σκευωρίας» αστυνομικών για να υπερασπιστεί την αθωότητά του και υπεραμύνθηκε εκ νέου των θέσεων του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.