ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Συνελήφθη 23χρονος που παρέλαβε δέμα με κάνναβη και μεθαδόνη

Έπεσε στην παγίδα των τελωνειακών, που το είχαν ήδη εντοπίσει και το είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση

Ρόδος: Συνελήφθη 23χρονος που παρέλαβε δέμα με κάνναβη και μεθαδόνη

Μόλις είχε παραλάβει από εταιρεία ταχυμεταφορών στην Κρεμαστή της Ρόδου ένα δέμα με ναρκωτικές ουσίες ένας 23χρονος Έλληνας κάτοικος Παραδεισίου, όταν έπεσε στα χέρια τελωνειακών που το είχαν ήδη εντοπίσει και το είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση περιμένοντας να δουν ποιος θα εμφανιζόταν για να το πάρει.

Μόλις ο νεαρός εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρείας μεταφορών και ζήτησε το επίμαχο δέμα, οι τελωνειακοί τον ακινητοποίησαν και άνοιξαν το πακέτο στο οποίο βρήκαν μια συσκευασία με 225 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο φιαλίδια με μεθαδόνη βάρους 220 γραμμαρίων, δύο κουτιά που περιείχαν νάιλον σακουλάκια, 14 ξύλινα γλωσσοπίεστρα και 57 μικρά πλαστικά καπάκια με την ένδειξη piranha.

Έτσι, συνέλαβαν τον 23χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για προμήθεια ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου και στην απολογία του υποστήριξε ότι παρήγγειλε τα ναρκωτικά αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση την οποία ξεκίνησε να κάνει λόγω ασθένειας του πατέρα του, ενώ για τα φιαλίδια με τη μεθαδόνη είπε ότι προορίζονταν για τους γονείς του που είναι εξαρτημένοι. Τελικά, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.