ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρομά εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της άρπαξαν 5.000€ – Το γνωστό κόλπο με τα τροχαία ατυχήματα

Στην αρχή ζήτησαν το χρηματικό ποσό των 140.000 ευρώ, για να αποφύγει δήθεν τις ποινικές συνέπειες!

Ρομά εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της άρπαξαν 5.000€ – Το γνωστό κόλπο με τα τροχαία ατυχήματα

Το απόγευμα της Τρίτης (12/3) συνελήφθησαν δύο Ρομά, οι οποίοι με το γνωστό κόλπο με τα τροχαία ατυχήματα, άρπαξαν από μια ηλικιωμένη το ποσό των 5.000 ευρώ. 

Οι δύο Ρομά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας για εξαπάτηση της ηλικιωμένης, που έγινε την προηγούμενη μέρα σε περιοχή της Ημαθίας.

Όλα έγιναν το απόγευμα της 11ης Μαρτίου, όταν συνεργός τους τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη προσποιούμενος τον αστυνομικό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός παιδιού και ζήτησε αρχικά το χρηματικό ποσό των 140.000 ευρώ, για να αποφύγει δήθεν τις ποινικές συνέπειες.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε τελικά να την πείσει να αφήσει σε σημείο που της υπέδειξε, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια παρέλαβαν οι δύο συλληφθέντες.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του ενός συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 4,37 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του δεύτερου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1,7 γραμμαρίων.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται τόσο για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών τους, όσο και για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.