ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτή είναι η ερώτηση της ανακρίτριας που δεν μπόρεσε να απαντήσει

Δεν είχε εξήγηση για το οξύμετρο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτή είναι η ερώτηση της ανακρίτριας που δεν μπόρεσε να απαντήσει

H Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε στην ανακρίτρια τις δικές της απαντήσεις για όλα όσα της καταλογίζουν οι αρχές, με την 33χρονη μητέρα να απαντά σε σχεδόν πενήντα ερωτήματα. Ωστόσο, υπήρξε μια ερώτηση στην οποία δεν είχε απάντηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα δεν είχε εξήγηση στο ερώτημα γιατί δε χτύπησε το οξύμετρο της εννιάχρονης κόρης της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί ότι το οξύμετρο ήταν τοποθετημένο στο δάχτυλο του ποδιού της μικρής και είχε χαμηλώσει τον ήχο που έκανε, προκειμένου να μην ξυπνάει το παιδί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση νοσηλεύτριας, το οξύμετρο αυτό εκπέμπει ήχους που γίνονται αισθητοί στη στάση των νοσηλευτών.

Η ανακρίτρια ρώτησε τη Ρούλα τι είχε να πει για τον λόγο που δεν ακούστηκε ο ήχος του οξύμετρου στη στάση των νοσηλευτών, στην περίπτωση της Τζωρτζίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που έχω να πω ότι το οξύμετρο αυτό είναι απλό οξύμετρο και ακούγεται μόνο στον θάλαμο και δεν υπάρχει μετάδοση του ήχου στη στάση νοσηλευτών. Όσο ήμουν εγώ στο δωμάτιο δεν άκουσα τον ήχο του οξύμετρου. Άλλωστε δεν είχαν πέσει ακόμα πολύ οι σφίξεις του παιδιού. Από εκεί και μετά δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε, όταν γιατροί και νοσηλευτές μπήκαν στο δωμάτιο. Αυτό το αναφέρω με την έννοια ότι ήταν μια στιγμής έντασης και βέβαια δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι με δόλο» ήταν η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.