ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σάμος: Ελεύθερος με εγγύηση ο Τούρκος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την τουρίστρια από την Ελβετία

Ο οδηγός του ενοικιαζόμενου οχήματος εγκατέλειψε την χτυπημένη τουρίστρια και προσπάθησε να κρυφτεί και να διαφύγει

Σάμος: Ελεύθερος με εγγύηση ο Τούρκος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την τουρίστρια από την Ελβετία

Ελεύθερος έμεινε ύστερα από την απολογία του ο Τούρκος επιχειρηματίας της Σάμου, που χτύπησε με το αυτοκίνητό του μία 42χρονη από την Ελβετία.

Οι όρος που του επιβλήθηκε είναι η καταβολή του ποσού των 15.000 ευρώ μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη για επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη θύματος και ανθρωποκτονία εξ αμελείας,

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του ενοικιαζόμενου οχήματος, το βράδυ της Τετάρτης, εγκατέλειψε την χτυπημένη τουρίστρια και προσπάθησε να κρυφτεί και να διαφύγει.

Λίγη ώρα αργότερα από την ΕΛΑΣ εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το γραφείο του συνηγόρου του, γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση

«ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ 42ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΒΕΤΙΔΑΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

 Όπως είναι γνωστό, στον επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιο Κούγια ανέθεσε την υπεράσπισή του ο πολύ γνωστός στην Τουρκία βιομήχανος και ιδιόκτητης κατασκευαστικής εταιρείας από την Προύσα, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι με κακουργηματική συμπεριφορά και οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή στο αντίθετο ρεύμα, στο οποίο εκινείτο η άτυχη Ελβετή τουρίστρια, με αποτέλεσμα η τελευταία να χάσει την ζωή της.

Σήμερα, μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία, ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής Σάμου συμφωνήσαν ότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του κακουργήματος, για το οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη και μέχρι σήμερα εκρατείτο ο Τούρκος επιχειρηματίας, και αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με μοναδικό περιοριστικό όρο την καταβολή εγγυήσεως 15.000 ευρώ, εκτιμώντας ότι η εξαίρετη προσωπικότητά του (πολύχρονες σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, λευκό ποινικό μητρώο, μέλος εξαίρετης οικογένειας της Προύσας Τουρκίας) αποτελεί εγγύηση για την εμφάνιση του στο Δικαστήριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.