ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σέρρες: Συνελήφθη 55χρονος που καλλιεργούσε χασισοφυτεία με 78 δενδρύλλια στην όχθη του Στρυμώνα

Ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς

Σέρρες: Συνελήφθη 55χρονος που καλλιεργούσε χασισοφυτεία με 78 δενδρύλλια στην όχθη του Στρυμώνα

Αστυνομικοί έκαναν… τσακωτό έναν 55χρονο Έλληνα μέσα στην χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε μια δασική περιοχή των Σερρών, δίπλα στην κοίτη του ποταμού Στρυμώνα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας είχαν ενημερωθεί στο Κιλκίς για την ύπαρξη της φυτείας και το απόγευμα της Μ. Παρασκευής εντόπισαν τον εκχερσωμένο χώρο όπου ήταν στημένη και τον καλλιεργητή που είχε φτάσει σε αυτόν με ποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε.

Στο σημείο βρέθηκαν 78 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του 55χρονου σε περιοχή των Σερρών.

Εκεί βρέθηκε και η συγκομιδή του, που αποτελείτο από ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους συνολικού τεσσάρων κιλών και 330 γραμμαρίων, τα οποία φύλαγε σε εννέα γυάλινα βάζα και δυο νάιλον συσκευασίες, ενώ κατασχέθηκε και ένα πτυσσόμενο κλομπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.