ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκαριστική υπόθεση αιμομιξίας στο Ρέθυμνο: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της

Οι δύο ανήλικοι φέρονται να δηλώνουν ερωτευμένοι

Σοκαριστική υπόθεση αιμομιξίας στο Ρέθυμνο: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της

Ένα σοκαριστικό περιστατικό αιμομιξίας σημειώθηκε στο Ρέθυμνο ανάμεσα σε δύο ανήλικα αδέλφια, έναν 15χρονο και μια 13χρονη σύμφωνα με τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Πιο συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο Καλλιακμάνης στο Star, μια 13χρονη από τη Βουλγαρία έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της  και μάλιστα, οι δυο τους φέρονται να δηλώνουν ερωτευμένοι.

Παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς το κορίτσι είναι ανήλικο, ενώ παραβιάζεται και ο νόμος περί αιμομιξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.