ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. εγκληματική οργάνωση από τη Σερβία που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου

Το «χτύπημα» στη Βάρη το 2020

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. εγκληματική οργάνωση από τη Σερβία που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται εγκληματική οργάνωση από τη Σερβία η οποία είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαια εκτελέσεων στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τους δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης σε ταβέρνα στη Βάρη, δύο ανδρών που γευμάτιζαν μαζί με τις οικογένειές τους τον Ιανουάριο του 2020. Τέσσερις ένοπλοι είχαν εισβάλει στην ταβέρνα στα Βλάχικα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και εκτέλεσαν τους δύο άνδρες (έναν Σλοβένο και έναν Μαυροβούνιο), ενώ από το περιστατικό τραυματίστηκε ακόμη μια γυναίκα.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με τους δράστες να επιβιβάζονται σ’ ένα σκούρο όχημα τύπου Τζιπ και να διαφεύγουν από την οδό Κεφαλληνίας.

Η διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2020 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συμμετείχαν σε διπλή δολοφονία Γιουγκοσλάβων στην Κέρκυρα, όπου εντοπίστηκαν νεκροί, μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητό, στο πάρκινγκ καταλύματος που είχαν νοικιάσει. Τότε η ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσε το εάν το χτύπημα στην Κέρκυρα και οι εκτελέσεις στην Βάρη συνδέονται μεταξύ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτική παρουσίαση από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την εγκληματική οργάνωση από τη Σερβία αναμένεται σήμερα το πρωί (1/3) στις 11:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.