Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Στην «τσιμπίδα» της ΕΛ.ΑΣ κατάστημα στο Κολωνάκι που πουλούσε «μαϊμού» προϊόντα – Συνελήφθη η ιδιοκτήρια

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στην «τσιμπίδα» της ΕΛ.ΑΣ κατάστημα στο Κολωνάκι που πουλούσε «μαϊμού» προϊόντα – Συνελήφθη η ιδιοκτήρια

Αστυνομικοί της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, το μεσημέρι της Κυριακής (21/12) προχώρησαν στη σύλληψη ιδιοκτήτριας καταστήματος στο Κολωνάκι, που όπως φαίνεται πουλούσε προϊόντα «μαϊμού».

Η 65χρονη ιδιοκτήτρια του μαγαζιού στο Κολωνάκι, φαίνεται ότι πουλούσε απομιμητικά προϊόντα τα οποία παρέπεμπαν σε γνήσια, μεταξύ των οποίων λαστιχάκια, κολιέ και διαφημιστικά κοσμήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 21-12-2025 στην περιοχή του Κολωνακίου, 65χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος λιανικού εμπορίου η οποία κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, τα οποία παρέπεμπαν σε γνήσια.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με κατάστημα λιανικού εμπορίου στην περιοχή του Κολωνακίου, το οποίο διέθετε προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, τα οποία παρέπεμπαν σε γνήσια, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας με την συνδρομή πραγματογνώμονα εντόπισαν μεσημβρινές ώρες της 21-12-2025 την κατηγορούμενη και εξακρίβωσαν την παράνομη δραστηριότητά της.

Μετά από έρευνα στο εν λόγω κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα απομιμητικά προϊόντα όπως λαστιχάκια, κολιέ και διακοσμητικά κοσμήματα.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.