ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη – «Στην κηδεία της θα φοράει το νυφικό της»

«Δε μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι συνέβη αυτή η τραγωδία»

Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη – «Στην κηδεία της θα φοράει το νυφικό της»

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο (28/10) συγγενείς και φίλοι στην 24χρονη που έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία την ώρα που ήταν στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη.

Ο αρραβωνιαστικός της είναι εκείνος μάλιστα, που την εντόπισε νεκρή.

«Θα φοράει στην κηδεία της το νυφικό που ετοίμαζε να βάλει σε λίγο καιρό στον γάμο μας, θα μοιράσουμε αντί για κόλλυβα μπομπονιέρες», λέει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης στο GRTimes.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δε μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι συνέβη αυτή η τραγωδία. Σαν χθες ήταν που τα γέλια της αντηχούσαν στο σπιτάκι μας, χωμένη στην αγκαλιά μου, η αγάπη μου, ο έρωτας της ζωής μου, το κορίτσι μου, η ζωή μου όλη. Είχε διαλέξει το νυφικό της, αυτό που θα φορούσε σε λίγο καιρό μιας και σχεδιάζαμε το γάμο μας. Έτσι θα τη συνοδέψω στο τελευταίο της ταξίδι στο φως, εκεί που ανήκει η βασίλισσα μου, στο φως, εκεί ανήκουν οι άγγελοι, γιατί η Ειρήνη μου ήταν άγγελος και εδώ στη γη, αλλά άγγελος θα είναι και στον ουρανό. Δεν θα μοιράσουμε κόλλυβα στην κηδεία, ετοίμασα μπομπονιέρες για το κορίτσι μου, έτσι θα το αποχαιρετήσω. Η γυναίκα της ζωής μου έφυγε για το μακρινό ταξίδι, δεν έχει πια γυρισμό η Ειρήνη μου. Ας ταξιδέψει η ψυχούλα της στο φως», λέει ο αρραβωνιαστικός της, Χρήστος, ξεσπώντας σε λυγμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.