ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύλληψη 25χρονου στην Κρήτη – Επιτέθηκε με μπαστούνι σε ηλικιωμένο

Όλα συνέβησαν μετά από προτροπή του πατέρα του

Σύλληψη 25χρονου στην Κρήτη – Επιτέθηκε με μπαστούνι σε ηλικιωμένο

Στα χέρια των αρχών της βρίσκεται ένας 25χρονος στην Κρήτη, ο οποίος φέρεται να χτύπησε έναν ηλικιωμένο άνδρα με μπαστούνι, τραυματίζοντάς τον, μετά από προτροπή του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί επί ένα μήνα αναζητούσαν τον 25χρονο και χθες τον εντόπισαν συλλαμβάνοντάς τον καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης τόσο για την άσκηση σωματικής βλάβης όσο και για καλλιέργεια φυτείας χασίς.

Όλα συνέβησαν ανήμερα της Παναγίας όταν σε καφενείο στα Σφακιά βρίσκονταν ο πατέρας με τους δύο γιους αλλά και ένας 73χρονος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κάποια στιγμή υπήρξε μία έντονη λογομαχία εξαιτίας κτηματικών διαφορών που είχαν με τον μεγάλο γιο να απειλεί τον 73χρονο με όπλο. Λίγη ώρα αργότερα, ο 71χρονος πατέρας είπε στον 25χρονο γιο του να χτυπήσει τον 73χρονο με την κατσούνα, όπως και έγινε ενώ στη συνέχεια έφυγαν από το καφενείο.

Ο 71χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί ενώ για το περιστατικό ενημερώνονται και οι αρχές. Οι αστυνομικοί αφού πήραν τις πρώτες καταθέσεις προχώρησαν σε έρευνα στα σπίτια των δραστών ωστόσο εντόπισαν μόνο τον 73χρονο πατέρα τον οποίο και συνέλαβαν ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.