ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη 15χρονος για βιαιοπραγίες σε βάρος ανηλίκων στο Κορωπί

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων

Συνελήφθη 15χρονος για βιαιοπραγίες σε βάρος ανηλίκων στο Κορωπί

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στο Κορωπί, 15χρονος που εξύβρισε 14χρονο κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας που χειρίζεται η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ο 15χρονος κατηγορείται ότι από κοινού με ένα 16χρονο, τα τελευταία τρία χρόνια προέβαιναν σε συστηματικό εκφοβισμό του 14χρονου μέσω εξυβρίσεων, απειλών και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, εκτός των χρονικών ορίων ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως επισημαίνεται από την αστυνομία, o 15χρονος, το πρωί της ημέρας που συνελήφθη, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, άλλον ανήλικο παθόντα που περίμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του, με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.