Τι τις ήθελες τις ευχές;

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής παράνομων μεταναστών που τους έφερε στη χώρα μας από το Σουφλί

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής παράνομων μεταναστών που τους έφερε στη χώρα μας από το Σουφλί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού οδηγού προχώρησαν αστυνομικοί στον κάθετο άξονα Ορμένιο – Αρδάνιο, στο πλαίσιο υπόθεσης παράνομης μεταφοράς μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό όχημα και να μεταφέρει παράνομα πέντε μετανάστες.

Ο οδηγός συνελήφθη επί τόπου, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.