ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη Αλβανός-Εξιχνιάστηκε ο θάνατος 31χρονου σε παραλία

Εξιχνιάστηκε υπόθεση στην Κυπαρισσία

Συνελήφθη Αλβανός-Εξιχνιάστηκε ο θάνατος 31χρονου σε παραλία

Εξιχνιάστηκε η σοκαριστική υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν 31χρονο αλλοδαπό, που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας στις 07/11.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας εξιχνίασαν το φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε στις 7 Νοεμβρίου, αφού εντοπίστηκε το πτώμα ενός 31χρονου θαμμένο σε παραλία.

Το θύμα, αλβανικής υπηκοότητας, είχε μεταβεί στην Κυπαρισσία από τη Σπάρτη για να στείλει κάποιο έμβασμα στην Αλβανία, μέσω συγγενικού του προσώπου που διέμενε εκεί.

Ο 31χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε μαζί με τους τρεις φερόμενους δράστες της επίθεσης σε ένα μπαρ, ενώ φαίνεται από την κίνηση του αυτοκινήτου ότι στη συνέχεια αποχώρησαν και οι τέσσερις μαζί.

Οι τρεις δράστες, ένας 30χρονος Αλβανός, ένας 24χρονος Ρομά και μια 30χρονη Ελληνίδα, φαίνεται πως τον δολοφόνησαν στην παραλία Καρτελιά της Κυπαρισσίας, στην οποία μετέβησαν όλοι μαζί. Οι δράστες τον σκότωσαν, χτυπώντας τον μέχρι θανάτου, καθώς βρέθηκαν πολλαπλοί μώλωπες σε όλο του σώμα, αλλά ένα χτύπημα στο πίσω μέρος της κεφαλής του ήταν το μοιραίο. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε πάνω του και τον έθαψαν στην άμμο.

Όταν έμαθαν ότι βρέθηκε το πτώμα, οι δράστες έφυγαν με προορισμό την Καλαμάτα.

Έπειτα από έρευνες και καταδίωξη της αστυνομίας, συνελήφθησαν χθες βράδυ στο Ζευγολατιό του Μελιγαλά ο 30χρονος Αλβανός και η 30χρονη Ελληνίδα, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται πως είναι μητέρα δύο παιδιών, κατάγεται από τον Πύργο και εργάζεται ως μπαργούμαν. Είχαν επάνω τους 5.300 ευρώ. Σήμερα παραδόθηκε στην αστυνομία και ο 24χρονος Ρομά.

Οι δύο από τους τρεις δράστες πέρασαν από τον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για την απολογία τους. Και οι δύο μέχρι στιγμής αρνούνται την ανάμειξή τους στη δολοφονία του 31χρονου και παραδέχονται μόνο το γεγονός ότι ήταν μαζί νωρίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί το αντικείμενο με το οποίο κατάφεραν το θανατηφόρο πλήγμα στο θύμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα, 30χρονος αλλοδαπός, 24χρονος ημεδαπός και 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 7.11.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, ανωτέρω δράστες μαζί με τον 31χρονο επιβιβάστηκαν σε όχημα, μετέβησαν σε ερημική παραλία, όπου του προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα και στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 30χρονος και η 30χρονη εντοπίσθηκαν χθες (8.11.2022) το βράδυ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.