ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη νεαρός που θα πωλούσε δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης & μισό κιλό κάνναβης στον Βόλο

«Ράλι» για τη σύλληψη διακινητή ηρωίνης

Συνελήφθη νεαρός που θα πωλούσε δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης & μισό κιλό κάνναβης στον Βόλο

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το πρωί του Σαββάτου, έβαλαν τέλος στα σχέδια ενός νεαρού που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Ο 27χρονος Έλληνας συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν 55 “φιξάκια” με κοκαΐνη συνολικού βάρους 60,74 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 500 γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 50 εκατοστών, μια ζυγαριά, 550 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα σημειωματάριο που βρήκαν στο σπίτι του δράστη, για να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς του.

«Ράλι» για τη σύλληψη διακινητή ηρωίνης

Ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει τον έλεγχο, όταν τον εντόπισαν στα Ιωάννινα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ έριξε στο οδόστρωμα μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 20,8 γραμμαρίων η οποία βρέθηκε.

Μετά από “ράλι” στους δρόμους της πόλης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον δράστη, παρά την αντίσταση που πρόβαλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και ένα ναρκωτικό χάπι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και παράνομη οπλοκατοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.