ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα έξω από την ΑΣΟΕΕ – Σε διαθεσιμότητα και οι τρεις αστυνομικοί (upd)

Σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα έξω από την ΑΣΟΕΕ – Σε διαθεσιμότητα και οι τρεις αστυνομικοί (upd)

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 14:53). Σε διαθεσιμότητα τίθενται οι τρεις αστυνομικοί που συμμετείχαν στο επεισόδιο έξω από την ΑΣΟΕΕ, καθώς δεν άκουσαν την εντολή του κέντρου να μην μεταβούν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις αστυνομικοί επέβαιναν σε όχημα που πέρασε μπροστά από την ΑΣΟΕΕ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονταν επί την Πατησίων, ενώ είχαν εντολή να μην περάσει κανένα αστυνομικό όχημα από το σημείο.

Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη για πυροβολισμό στον αέρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο ένας εκ των τριών αστυνομικών που πυροβόλησε στον άερα και συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, περί ώρα 12:30 και ενώ είχε δοθεί σαφής εντολή από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης να μην πραγματοποιούνται διελεύσεις περιπολικών από το σημείο, όχημα της Άμεσης Δράσης με πλήρωμα τρεις αστυνομικούς, δέχθηκε από τα ανωτέρω άτομα απρόκλητη επίθεση με πέτρες, καδρόνια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο όχημα.

Δύο από τους αστυνομικούς απομακρύνθηκαν άμεσα από το όχημα, ωστόσο ο τρίτος εγκλωβίστηκε και έκανε χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού ρίχνοντας στον αέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.