ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Το κλεμμένο όχημα που βρέθηκε στην κατοχή τους αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικοί του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, συνέλαβαν την Τρίτη (3/10) στο κέντρο της Αθήνας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ένα αλλοδαπό και μία Ελληνίδα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 110 γραμμ. κάνναβης, 2 κινητά και κλειδιά οικίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντός του οποίου εντοπίστηκε η Ελληνίδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κιλά και 941 γραμμ. κάνναβης 309 γραμμ. κοκαΐνης, 2 ζυγαριές ακριβείας, κλειδί οχήματος, κινητό και 400 ευρώ.

Μάλιστα, όπως διακριβώθηκε, το κλειδί του οχήματος που βρέθηκε αντιστοιχεί σε όχημα το οποίο εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και είχε κλαπεί από τον ιδιοκτήτη του στις 26/8/2023 από την περιοχή του Γαλατσίου, ενώ από τις έρευνες στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη 1 κιλό και 86 γραμμ. κάνναβης, 41 γραμμ. κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.