ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνεχίζεται το παιχνίδι θανάτου των νεαρών στο Βόλο: «Δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά στο μηχανάκι μου»

«Αν δεν είχε αντιδράσει εγκαίρως θα μπορούσε να τους είχα πατήσει» λέει εκπαιδευτής οδηγών

Συνεχίζεται το παιχνίδι θανάτου των νεαρών στο Βόλο: «Δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά στο μηχανάκι μου»

Τρόμο συνεχίζει να προκαλεί το επικίνδυνο παιχνίδι με τους νεαρούς στον Βόλο, που πέφτουν στις ρόδες των αυτοκινήτων αψηφώντας τον θάνατο, για να αποκτήσουν περισσότερη δημοφιλία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με τα βίντεο που αναρτούν.

Ο εκπαιδευτής οδηγών Βασίλης Καλλίας, μίλησε για την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος όταν δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά του την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο με το δίκυκλό του.

Όπως είπε ο πριν δυο εβδομάδες οδηγούσε το δίκυκλο του στην οδό οδό Ανθ. Γαζή και πλησιάζοντας σε διασταύρωση είδε από μακριά δυο παιδιά να κοιτούν προς το μέρος του.

«Κατάλαβα ότι κάτι είχαν προσχεδιάσει και έκοψα ταχύτητα. Πλησιάζοντας κοντά τα παιδιά πετάχτηκαν μπροστά μου και πρόλαβα να σταματήσω», περιέγραψε ο κ. Καλλίας σημειώνοντας πως αν έμενε μόνο στην διαδικασία της επιβράδυνσης θα τους είχε πατήσει.

Τα παιδιά, όπως είπε στην συνέχεια, έτρεξαν και διέσχισαν κάθετα τον δρόμο, ενώ σημείωσε ότι αν δεν είχε αντιδράσει εγκαίρως θα μπορούσε να τους είχε πατήσει.

Στην συνέχεια ο κ. Καλλίας είπε ότι κοίταξε πίσω του και είδε και ένα τρίτο παιδί με το κινητό στο χέρι. «Όταν είδε ότι κατέβηκα από το αυτοκίνητο, έκανε πως πήρε το μέρος μου», σημείωσε και πρόσθεσε «μέχρι να κατέβω και να τον πλησιάσω είχε εξαφανιστεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παιδιά, τα οποία ήταν όπως είπε ηλικίας 13 έως 15 ετών είχαν σχέδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.