
Για σχεδόν 10 λεπτά, οι επιβάτες του λεωφορείου στο δρομολόγιο από το Νομισματοκοπείο προς τη Λούτσα βρέθηκαν βίωσαν τον απόλυτο τρόμο όταν ένας άνδρας εισέβαλε και τους απείλησε με μαχαίρι.
Ο οδηγός του λεωφορείου αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, ενώ στην πρώτη στάση αποβίβασε τους επιβάτες οι οποίοι μπήκαν σε ένα άλλο λεωφορείο που προπορευόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν στις 14.10 σήμερα (30/6/2025) όταν μέσα στο συγκεκριμένο λεωφορείο με προορισμό τη Λούτσα μπήκε ο νεαρός άνδρας κι έβγαλε ένα μαχαίρι.
Ο άνδρας που ήταν σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει, ωστόσο ούτε οι επιβαίνοντες ούτε ο οδηγός μπορούσαν να καταλάβουν τι έλεγε.
Όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για τους επιβάτες, το ίδιο όμως έκανε και ο νεαρός άνδρας ο οποίος «τρύπωσε» κι αυτός στο άλλο λεωφορείο.
Ωστόσο εκείνη τη στιγμή έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Ο οδηγός του λεωφορείο αμέσως μετά το περιστατικό πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση, ενώ ο άνδρας φέρεται να είναι γνωστός στις αρχές, καθώς έχει απασχολήσει κι άλλη φορά στον παρελθόν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.