ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ταυτοποιήθηκε ο Ρομά που απειλούσε ότι θα «τινάξει στον αέρα» τα μυαλά των αστυνομικών

Αστυνομικοί τον αναζητούν για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Ταυτοποιήθηκε ο Ρομά που απειλούσε ότι θα «τινάξει στον αέρα» τα μυαλά των αστυνομικών

Η Ελληνική Αστυνομία, ταυτοποίησε τον Ρομά που απειλούσε ότι θα «τινάξει στον αέρα» τα μυαλά όλων των αστυνομικών, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο συγκεκριμένος νεαρός προχώρησε σε πρωτοφανείς απειλές σε βάρος των αστυνομικών μετά τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, έπειτα από την καταδίωξη.

«Αν γίνει πόλεμος θα σκοτώνω Έλληνες. Θα τινάζω μυαλά αστυνομικών», ανέφερε νεαρός Ρομά σε βίντεο που ανέβασε στο ΤikTok και προκαλεί σοκ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, μετά τις απειλές που εκτόξευσε ο συγκεκριμένος νεαρός μέσω Tik Tok, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίησή του και τον αναζητούν για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.