ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Κατερινόπουλος για τη δολοφονία του Γ.Καραϊβάζ: «Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός»

«Ο Γ.Καραϊβάζ είχε την επαγγελματική διαστροφή να ψάχνεται»

Θ.Κατερινόπουλος για τη δολοφονία του Γ.Καραϊβάζ: «Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός»

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε για την έξαρση της βίας και της τρομοκρατίας αλλά και την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δεν πιστεύω στα κληρονομικά χαρίσματα. Τα πάντα οφείλονται στη γνώση και στην παρατήρηση», δήλωσε, αναφερόμενος στο ισχυρό του ένστικτο.

Σχετικά με τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά βίας υπογράμμισε: «Δεν γίνονται καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Το θέμα είναι να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία. Θα έπρεπε να υπάρχουν «σχολές γονέων». Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ώριμοι για να γίνουν γονείς».

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Δεν υπάρχει περίπτωση όσο υπάρχει ο άνθρωπος και το ανθρώπινο μυαλό να σταματήσει και το έγκλημα».

«Η εξάρθρωση της «17Νοέμβρη» για εμάς ήταν επιτυχία. Δικαιωθήκαν οι κόποι μας. Για κάποιους συνάδελφους μας ήμασταν “αποδιοπομπαίοι τράγοι”», σημείωσε, ενώ αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση που είχε με ένα μέλος της «17 Νοέμβρη». «Όταν τον είδα με έπιασε σύγκρυο και είπα ‘αμάν’, αλλά με κοίταξε, τον κοίταξα και πέρασε».

Για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ δήλωσε: «Ο Γιώργος είχε την επαγγελματική διαστροφή να ψάχνεται. Για να φτάσουν στη δολοφονία του είχε στοιχεία για ανθρώπους που κινούν τα νήματα. Δεν νομίζω ότι θα φτάσουν οι αρχές στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Καραϊβάζ».

Καταλήγοντας ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε πώς αποκωδικοποίησε τη συμπεριφορά του πιλότου από τα Γλυκά Νερά και βεβαιώθηκε για την ενοχή του.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν κοίταζε κανένα στα μάτια ποτέ. Σημαντικό κομμάτι ήταν ότι ακόμα και στην κηδεία της άμοιρης κοπέλας φρόντισε τα χέρια του να τα έχει απασχολημένα, κρατώντας το μωρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.