ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θάνατοι Μαλένας-Ιριδας: Με τους ιατροδικαστές Καρακούση-Καλογρηά συνεχίζονται οι καταθέσεις

Για να καταθέσουν για τα στοιχεία που έλαβαν υπ' όψιν τους κατά τη σύνταξη της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης

Θάνατοι Μαλένας-Ιριδας: Με τους ιατροδικαστές Καρακούση-Καλογρηά συνεχίζονται οι καταθέσεις

Συνεχίζεται σήμερα η ανάκριση για την υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, των δυο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούσης και Νίκος Καλογρηάς για να καταθέσουν για τα στοιχεία που έλαβαν υπ’ όψιν τους κατά τη σύνταξη της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης.

Η έκθεση αυτή, μαζί με άλλα στοιχεία και μαρτυρίες που τέθηκαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας, οδήγησαν στην άσκηση νέας ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Θάνατος Μαλένας-Ίριδας: Τρεις ώρες κατέθεταν στην ανακρίτρια οι ιατροδικαστές

Χθες, τρεις ώρες παρέμειναν στο γραφείο της 35ης τακτικής ανακρίτριας Ευγενίας Τζωρτζάτου η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, οι οποίοι κλήθηκαν ως μάρτυρες στην υπόθεση θανάτου των δύο κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας, της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η Χρ. Τσάκωνα είναι εκείνη η οποία είχε συντάξει την αρχική ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της Μαλένας, χωρίς να έχει εντοπίσει ευρήματα ή άλλα στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

O Χρ. Ευτυχιάδης έχει κάνει γνωμάτευση στο πλαίσιο της νέας ιατροδικαστικής έκθεσης που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο μάρτυρες αποχώρησαν από το ανακριτικό γραφείο χωρίς να προβούν σε δηλώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.