ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος Ρομά στη Βοιωτία: Το λάθος αστυνομικού με την πινακίδα κυκλοφορίας – Τα νέα στοιχεία για την καταδίωξη του 17χρονου

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά

Θάνατος Ρομά στη Βοιωτία: Το λάθος αστυνομικού με την πινακίδα κυκλοφορίας – Τα νέα στοιχεία για την καταδίωξη του 17χρονου

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τα όσα οδήγησαν στο θάνατο του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία, καθώς φαίνεται πως ένα λάθος από άλλο αστυνομικό έφερε την τραγωδία.

Σύμφωνα με το ALPHA και την εκπομπή «Tlive», όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από λάθος άλλου αστυνομικού, ο οποίος έδωσε λάθος αριθμό πινακίδας για ύποπτο όχημα. Έτσι αντί να καταδιωχθεί το ύποπτο όχημα, καταδιώχθηκε του ανήλικου!

Ο νεαρός δεν σταμάτησε στον έλεγχο γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης αλλά και γιατί φοβήθηκε να μην υπάρξουν κυρώσεις για τις δυο συνεπιβάτιδες.

Σύμφωνα, ωστόσο, με άνδρα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκεί, ο αστυνομικός διέταξε τον νεαρό να βγει από το όχημα, εκείνος δεν το έκανε, και στη συνέχεια άνοιξε ο ίδιος την πόρτα. Τότε ακούστηκε ο πυροβολισμός ωστόσο το όπλο ήταν στη ζώνη και όχι στο χέρι του αστυνομικού.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός – Τα μοιραία λεπτά της καταδίωξης μέχρι θανάτου του 17χρονου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου στη Βοιωτία έπειτα από καταδίωξη. Η ΕΛ.ΑΣ. καλείται τώρα να απαντήσει στο τι πραγματικά συνέβη στην καταδίωξη και αν τελικά ο αστυνομικός πυροβόλησε τον 17χρονο, επειδή – όπως υποστήριξε αρχικά – πήγε να του αρπάξει το όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού, υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ πυροβόλησε εξ επαφής τον 17χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.