ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε 13χρονους από συμμαθητές τους σε σχολική εκδρομή

Οι δράστες προσέγγισαν τα άτομα και αφού τους περικύκλωσαν ξεκίνησαν να τους χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια τους

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε 13χρονους από συμμαθητές τους σε σχολική εκδρομή

Ακόμα ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων μαθητών σημειώθηκε, αυτή την φορά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, με θύματα τρεις 13χρονους οι οποίοι δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα συμμαθητών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, σε γυμνάσιο στην περιοχή των Πεύκων, όταν κατά τη διάρκεια ημερήσιας εκδρομής τρεις μαθητές της Α γυμνασίου δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο αριθμό συμμαθητών τους, οι οποίοι είναι μαθητές της Β΄ τάξης του ίδιου σχολείου.

Συγκεκριμένα, οι δράστες προσέγγισαν τα άτομα και αφού τους περικύκλωσαν ξεκίνησαν να τους χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά. Αφορμή για την επίθεση που εξαπέλυσαν κατά των τριών ανηλίκων, φαίνεται πως ήταν μια παρεξήγηση που προηγήθηκε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στην αυλή του σχολείου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι, τρεις 13 ετών και ένας 14 ετών, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων ατόμων που τυχόν συμμετείχαν στην επίθεση. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των επιτηρητών – καθηγητών του σχολείου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη σύλληψή τους οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.