ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρι μεταξύ αλλοδαπών μέσα στο ΑΠΘ – Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

Οι δύο νοσηλεύονται φρουρούμενοι

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρι μεταξύ αλλοδαπών μέσα στο ΑΠΘ – Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/6) εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τέσσερα άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δύο παρέες -η μία αποτελούμενη από 4 άτομα και η άλλη από 2- συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 18, 20, 24 και 34 ετών.

Μάλιστα, βγήκε και μαχαίρι, με αποτέλεσμα τα μέλη της παρέας των 2 ατόμων να καταλήξουν στο νοσοκομείο φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο ένας έφερε τραύμα στη μέση και ο άλλος στο χέρι.

Επιπλέον, δύο άτομα από την παρέα των τεσσάρων, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, διακομίστηκαν επίσης σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.