Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος εννιά ατόμων που έκλεβαν ρεύμα για έξι χρόνια – Στα 25.000 ευρώ η ρευματοκλοπή

Από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2021, δεν πλήρωναν το ρεύμα που κατανάλωναν

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος εννιά ατόμων που έκλεβαν ρεύμα για έξι χρόνια – Στα 25.000 ευρώ η ρευματοκλοπή

Μία υπόθεση ρευματοκλοπής ήρθε στο φως στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από έλεγχο που διενήργησε ο ΔΕΔΔΗΕ, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 9 ατόμων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival.gr, από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2021, δεν πλήρωναν το ρεύμα που κατανάλωναν εννιά άτομα (ένας Γεωργιανός και οκτώ Έλληνες), όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο που διενήργησε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Δικογραφίες σε βάρος 9 ατόμων στη Θεσσαλονίκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος εννέα ατόμων, διότι έπειτα από έλεγχο που διενήργησε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ σε μετρητές παροχής ρεύματος ισάριθμων ακινήτων της περιοχής, με συμβεβλημένους καταναλωτές τους ίδιους, διαπιστώθηκαν περιπτώσεις ρευματοκλοπής συνολικής χρηματικής αξίας 24.839,27 ευρώ, που έλαβαν χώρα από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2021. Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.