ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου (φωτο)

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο

Θεσσαλονίκη: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου (φωτο)

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, για τον αγώνα του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:15, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα έξω από το γήπεδο του Αρη και στην ευρύτερη περιοχή, με κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται παρατεταγμένες στην οδό Αλ. Παπαναστασίου.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας, μεταξύ αυτών και της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, λαμβάνουν μέρος στα μέτρα πρόληψης και τάξης, ενώ αστυνομικοί της ΟΠΚΕ βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία.

Σημειώνεται ότι το γήπεδο του Άρη αναμένεται να είναι κατάμεστο για τον αγώνα της ομάδας με την Ντινάμο Κιέβου, ενώ στη θύρα 4 του γηπέδου θα βρίσκονται και Ουκρανοί οπαδοί των φιλοξενούμενων. Η UEFA ενημέρωσε τον Άρη ότι θα είναι δύο παρατηρητές στο παιχνίδι (10/8) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ένας είναι παρατηρητής αγώνα και είναι από τη Φινλανδία και ο δεύτερος που είναι Σκοπιανός, είναι παρατηρητής Ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.