ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 12χρονος που κατάπιε ωμό ζυμαρικό

Μετά το χειρουργείο για την απομάκρυνση του ξένου σώματος, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλύτερη

Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 12χρονος που κατάπιε ωμό ζυμαρικό

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το 12χρονο αγόρι, που κατάπιε ωμό ζυμαρικό με αποτέλεσμα να γίνει απόφραξη του αεραγωγού.

«Το παιδί αισθάνθηκε ότι υπήρχε έντονο πρόβλημα, ξεκίνησε βήχας, ωστόσο δεν φάνηκε ικανό να βγει το ξένο σώμα. Έγιναν πλήξεις στην πλάτη και στο στομάχι και προσπάθειες να βγει το ξερό σώμα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», τονίζει η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με την παιδίατρο Ελπίδα Χοχλιούρου, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ.

Μετά το χειρουργείο για την απομάκρυνση του ξένου σώματος, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλύτερη, ενώ σύμφωνα με την παιδίατρο, τις επόμενες ημέρες οι γιατροί πιστεύουν ότι θα μπορέσει να βγει από τη ΜΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 12χρονος, που συνήθιζε να τρώει ως τσιπς ωμά ζυμαρικά, τορτελίνια, πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να βγει και από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.