ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από την πεθερά της και δέχθηκε απειλές από το σύζυγο της – «Θα σε θάψω ζωντανή»

Πώς ξέσπασε ο άγριος καβγάς

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από την πεθερά της και δέχθηκε απειλές από το σύζυγο της – «Θα σε θάψω ζωντανή»

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης έκατσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (4/9) μια πεθερά που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη νύφη της και ο γιος της ο οποίος φέρεται να εξαπέλυσε απειλές κατά της συζύγου του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου (2/9), μέσα στο σπίτι που ζει η 37χρονη με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους, στην περιοχή της Νέας Μεσημβριας.

Η 66χρονη πεθερά βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας για να βοηθήσει με τις δουλειές την 37χρονη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Ο καβγάς ξεκίνησε με αφορμή ότι η 37χρονη μάλωσε την 13χρονη κόρη της και η ανήλικη κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα της για να διαμαρτυρηθεί.

Ο 45χρονος που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία του, κάλεσε τη σύζυγό του στο τηλέφωνο και της είπε να φύγει από το σπίτι και ότι θα την «θάψει ζωντανή».

Λίγα λεπτά αργότερα η πεθερά ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με την νύφη και ξέσπασε έντονος καβγάς, με τις δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που διαβάστηκε στο δικαστήριο, η 66χρονη προκάλεσε εκδορές στην νύφη της όταν την έγδαρε με τα νύχια της στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ η 37χρονη φέρεται πως την τράβηξε από τα μαλλιά.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η 37χρονη τόνισε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό και ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του συζύγου και της πεθεράς της. «Πιαστήκαμε στα χέρια με τη πεθερά μου, με χτύπησε και την χτύπησα. Δεν θυμάμαι ποια το ξεκίνησε πρώτη. Δε θέλω την καταδίκη τους», ανέφερε.

Στην απολογία της η 66χρονη, η οποία μετά την κατάθεση της 37χρονης απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και δεν της επιβλήθηκε κάποια ποινή, ανέφερε ότι «εκτιμάω την νύφη μου και 13 χρόνια την έχω στα ”ωπα ωπα”. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε ο καβγάς το Σάββατο».

Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο και ο 45χρονος σύζυγος που αντιμετώπιζε την κατηγορία της απειλής, καθώς η 37χρονη τόνισε πως δε φοβήθηκε για τη ζωή της και στην απολογία του αρνήθηκε ότι απείλησε τηλεφωνικά την 37χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να προσέχετε. Η κόρη σας δε φταίει σε τίποτα», είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου μετά το τέλος της διαδικασίας, με αφορμή ότι στο ακροατήριο βρισκόταν και η ανήλικη κόρη του ζευγαριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.