Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Θεσσαλονίκη: Έφτασαν 7 νέοι αλλοδαποί έποικοι – Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για παραμονή στη χώρα

Πήδηξε από το όχημα ενώ αυτό κινούνταν

Θεσσαλονίκη: Έφτασαν 7 νέοι αλλοδαποί έποικοι – Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για παραμονή στη χώρα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στη σύλληψη ενός Σύρου «πρόσφυγα» ηλικίας 20 ετών προχώρησαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, με τη συνδρομή και αστυνομικών των ομάδων Ζ και ΔΙΑΣ, καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στην προσπάθειά του να διαφύγει αγνόησε φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και αφού παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες, κινήθηκε αντίθετα σε οδό

Πήδηξε από το όχημα ενώ αυτό κινούνταν. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε όχημα της ομάδας ΟΠΚΕ. Χάρη στην εκπαίδευσή τους οι αστυνομικοί που επέβαιναν προφυλάχτηκαν και δεν τραυματίστηκαν.

Στο σημείο προσήλθε άμεσα και σταθμός της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιληφθεί στο κομμάτι αρμοδιότητάς της.

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν 7 αλλοδαποί, 3 από αυτούς στον χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς.

Οι αλλοδαποί αφού καταγραφούν θα φιλοξενηθούν προσωρινό σε καταυλισμό πριν εκκινήσουν οι διαδικασίες για μόνιμη διαμονή στη χώρα. Ταυτόχρονα τους απαγορεύτηκε να εγκαταλείψουν τη χώρα γιατί αυτό είναι παράνομο.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.