ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός του ΟΑΣΘ περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό του – «Με χτυπούσαν με τα χέρια και με ένα καουτσούκ»

«Τα άτομα που μου το έκαναν είναι απαράδεκτα»

Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός του ΟΑΣΘ περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό του – «Με χτυπούσαν με τα χέρια και με ένα καουτσούκ»

Ο οδηγός ενός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μια παρέα 20 νεαρών.

«Ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα μετά απ’ αυτό που έγινε. Τα άτομα που μου το έκαναν είναι απαράδεκτα. Αυτοί οχλαγωγούσαν και τους είχα κάνει μια παρατήρηση γιατί ενοχλήθηκαν δυο κοπέλες που ήταν επέβαιναν στο λεωφορείο», είπε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου τους Θεσσαλονίκης.

O οδηγός του ΟΑΣΘ τόνισε ότι πήγε κοντά στους νεαρούς, αλλά δεν τους μίλησε με άγριο τόνο και μάλιστα έφυγε και επέστρεψε στη θέση του όταν είδε ότι εκείνοι αντιδρούν.

«Τους μίλησα με ωραίο τρόπο, τους είπα ότι μπροστά θα έχει έλεγχο από αστυνομία και αν είναι δυνατόν να μην κάνουν τόση φασαρία και μου απάντησαν “δεν πας να καλέσεις και ΟΠΚΕ και ο,τιδήποτε άλλο θέλεις και πήγαινε στον δρόμο σου μπροστά να πάμε στο σπίτι”. Και σηκώθηκα και έφυγα».

Αμέσως μετά ξεκίνησε το χρονικό του τρόμου και του άγριου ξυλοδαρμού, όπως τόνισε ο τραυματίας.

«Χτυπούσαν με τα χέρια και με καουτσούκ»

«Ήταν 20 άτομα συνολικά και απ’ αυτούς ήρθαν οι δύο μπροστά. Και αυτοί μου έκαναν τη ζημιά. Χτυπούσαν και με τα χέρια και με ένα καουτσούκ», ανέφερε ο άτυχος οδηγός του λεωφορείου της Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός του ΟΑΣΘ επισήμανε ότι δεν ξέρει αν οι νεαροί που του επιτέθηκαν ήταν οπαδοί κάποιας ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ξέρω τι ήταν. Κασκόλ δεν είχε κανένας. Φορούσαν όλοι μπουφάν αλλά εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, δεν μπορώ να πω αν ήταν οπαδοί ή οτιδήποτε», ανέφερε ο οδηγός και συμπλήρωσε: «Το πήραν στραβά αυτοί επειδή τους ανέφερα για αστυνομία. Χτυπούσαν όπου έβρισκαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.