ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ο τράπερ Ricta για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

«Σταματήστε να γράφετε ψέματα, μίλησα με την οικογένεια του φοιτητή», είπε έξω από το δικαστικό μέγαρο

Θεσσαλονίκη: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ο τράπερ Ricta για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη (05.02.24) έλαβε ο 25χρονος τράπερ, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Ο τράπερ που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, σε βάρος του 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε πως όσα γράφονται για το περιστατικό είναι «ψέματα». «Σταματήστε να γράφετε ψέματα, μίλησα με την οικογένεια του φοιτητή», είπε έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Ο ίδιος φέρεται να επιτέθηκε στον 23χρονο, που ώρες αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Παραμένει για νοσηλεία με την κατάσταση της υγείας του, να έχει βελτιωθεί. Ο κατηγορούμενος τράπερ υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε πως ο νεαρός τραυματίστηκε, αφού όπως λέει έφυγε από το σημείο, με τους φίλους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.