ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεσσαλονίκη: Προκάλεσε μποτιλιάρισμα επειδή πάρκαρε στη στροφή αλλά και σε… ράμπα αναπήρων (βίντεο)

Λεωφορείο «κόλλησε» στη μέση του δρόμου

Θεσσαλονίκη: Προκάλεσε μποτιλιάρισμα επειδή πάρκαρε στη στροφή αλλά και σε… ράμπα αναπήρων (βίντεο)

Μεγάλη ταλαιπωρία προκάλεσε ένα παράνομα σταθμευμένο ΙΧ στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς εμπόδισε την κυκλοφορία αστικού λεωφορείου, προκαλώντας μποτιλιάρισμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Thestival.gr, το λεωφορείο της γραμμής 34 του ΟΑΣΘ, που εκτελεί το δρομολόγιο Άνω Ηλιούπολη-Αριστοτέλους, κινούνταν στη Λεωφόρο Καλλιθέας και έστριβε για την 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Ξηροκρήνης.

Ξαφνικά, «κόλλησε» πάνω στη στροφή γιατί το εμπόδιζε ένα αυτοκίνητο που πάρκαρε στη συμβολή των δύο δρόμων. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά το όχημα ήταν σταθμευμένο μπροστά από ράμπα για άτομα με αναπηρία.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκληθεί ένα μικρό χάος με μποτιλιάρισμα, καθώς το λεωφορείο είχε κολλήσει στο σημείο για τουλάχιστον μισή ώρα, με κάποιους επιβάτες να κατεβαίνουν από το λεωφορείο ώστε να πάνε στις δουλειές τους με τα πόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του λεωφορείου σχολίασε στο thestival.gr ότι ο οδηγός πιθανόν να ξήλωσε τους κώνους που είχαν τοποθετηθεί στο σημείο για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.