ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση το ένα παιδί της οικογένειας από το δυστύχημα – Τι λέει ο οδηγός του φορτηγού

Το αυτοκίνητο του ζεύγους από τη Ρουμανία «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση το ένα παιδί της οικογένειας από το δυστύχημα – Τι λέει ο οδηγός του φορτηγού

Θρήνος επικρατεί μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών.

Οι γονείς μιας τετραμελούς οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο του ζεύγους από τη Ρουμανία «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τα πλάνα από το αυτοκίνητο της οικογένειας θυμίζουν μετωπική σύγκρουση καθώς το ΙΧ έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας είπε στην αστυνομία «δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου, άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου».

Όσον αφορά στα δύο παιδιά των Ρουμάνων που τραυματίστηκαν από το τροχαίο δυστύχημα, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ο 12χρονος γιος της οικογένειας υποβλήθηκσε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του ήταν, μάλιστα, τόσο σοβαρή ώστε να τεθεί σε επιφυλακή και η ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, αλλά και σε ένα ακόμα που είναι ειδικευμένο σε περιπτώσεις παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά όμως το παιδί δεν χρειάστηκε να φύγει και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η μικρότερη αδερφή του είναι καλύτερα στην υγεία της και συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.