ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφόνησε ο Νορβηγός σε μπαρ 

Η ασήμαντη αφορμή που οδήγησε στην άγρια δολοφονία του

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφόνησε ο Νορβηγός σε μπαρ 

Σήμερα (30/12) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τον 44χρονο Νορβηγό, σε μπαρ της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, η κηδεία θα τελεστεί στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, στις 12:00 το μεσημέρι.

Παράλληλα, σήμερα (30/12) απολογείται στον 4ο τακτικό ανακριτή ο 44χρονος Νορβηγός, ενώ να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Επιπλέον, τα κακουργήματα αφορούν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ τα πλημμελήματα αφορούν την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πιο συγκεκριμένα το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο μαχαίρωσε τον 32χρονο και τον κουμπάρο του.

Πώς ξεκίνησε το αιματηρό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφορμή για τον διαπληκτισμό που οδήγησε στην δολοφονία του 32χρονου, στάθηκε το ποια χώρα μεταξύ Ελλάδας ή Νορβηγίας είναι πιο ασφαλής.

Ο 32χρονος αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, σε κανονική άδεια, διασκέδαζε στον εν λόγω μπαρ, στην περιοχή της Τούμπας, παρέα με τον συνομήλικο κουμπάρο του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων, ο διαπληκτισμός ξεκίνησε ανάμεσα στον 44χρονο δράστη και τον κουμπάρο του θύματος και όταν επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός, δέχτηκε τη μοιραία επίθεση.

Μάρτυρας ανέφερε ότι «κάποια στιγμή άκουσα τα άτομα από την παρέα του αστυνομικού να λένε ότι έχει μαχαίρι. Μέχρι να βγω από το μπαρ είδα δύο να συμπλέκονται μαζί του και άκουσα τον νεαρό να φωνάζει ”με μαχαίρωσε, με μαχαίρωσε”. Τον ρώτησα ”τι έκανες” και μου είπε στα αγγλικά ”φεύγω”. Τότε είδα και τον δεύτερο νεαρό τραυματισμένο».

Τι έδειξε η νεκροψία του 32χρονου αστυνομικού

«Εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου» φέρεται να “έδειξε” η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου του 32χρονου αστυνομικού.

Η τρώση αγγείου, κατά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος, ενώ ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του Νορβηγού δράστη από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, το φονικό μαχαίρι έχει κατασχεθεί και είναι τύπου «push dagger». Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.