ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η 27χρονη που κατήγγειλε ότι την πυροβόλησε ο σύντροφός της- «Προσπάθησε να μου σπάσει το σβέρκο»

«Μου έπιασε την τσάντα, μου την τύλιξε γύρω από το λαιμό μου και πήγε να με πνίξει»

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η 27χρονη που κατήγγειλε ότι την πυροβόλησε ο σύντροφός της- «Προσπάθησε να μου σπάσει το σβέρκο»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του συντρόφου της περιέγραψε η 27χρονη από τη Θεσσαλονίκη. «Τρία χρόνια μέναμε μαζί. Είχε δείξει ξανά τέτοιες συμπεριφορές και ήταν συνεχώς με νεύρα. Με είχε χτυπήσει ξανά. Έμενα γιατί τον αγαπούσα και πάντα τον δικαιολογούσα» είπε η Χριστίνα Ιορδανίδου στο Mega.

«Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε και ήρθε μεθυσμένος. Του ζήτησα τα χρήματα που μου χρωστούσε. Μου είπε ότι θα πηγαίναμε στα Μουδανιά για να τα πάρουμε. Τελικά με πήγε σε άλλη κατεύθυνση και εκεί προσπαθούσε να μου αλλάξει γνώμη. Όπως στρίβω το αυτοκίνητο για να κάνω αναστροφή (οδηγούσα εγώ γιατί ήταν μεθυσμένος) μου λέει θα πας από την άλλη πλευρά. Βγάζει το μαξιλάρι, μου το βάζει στο κεφάλι βγάζει και το όπλο και μου λέει λυπάμαι δεν ήθελα να τελειώσει έτσι αυτή η σχέση! Έβαλε το όπλο στο κεφάλι μου. Το έπιασα, το γύρισα και έκανε μπαμ! Άρχισα να μουδιάζω ολόκληρη. Ξανά όπλισε ξαναχτύπησε…»!

«Έπεσε το όπλο κάτω, το κλώτσησα. Μου έπιασε την τσάντα μου την τύλιξε γύρω από το λαιμό μου και πήγε να με πνίξει! Προσπάθησε να μου σπάσει το σβέρκο. Εκεί κατάλαβα ότι ήθελε να με σκοτώσει».

Σε αυτό το σημείο, η τύχη βοήθησε την 27χρονη που άρχισε να φωνάζει απελπισμένη. Από μακριά ακούστηκαν κάποιες φωνές από ανθρώπους που δούλευαν στο σημείο. Ο σύντροφός της, της είπε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο για να φύγουν. Ωστόσο εκείνη, κατέβηκε και έτρεξε προς τις φωνές των σωτήρων της. Εκείνοι, κάλεσαν την Αστυνομία.

Μάλιστα, λίγο πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα για να μιλήσει στο Mega, η Χριστίνα Ιορδανίδου δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρώην σύντροφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου είπε ότι έβαλε το όπλο στο δικό του κεφάλι. Δεν ανέφερε καθόλου το μαξιλάρι που έβαλε στο κεφάλι μου. Μου είπε ότι όπλισε για να πυροβοληθεί ο ίδιος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.