ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

26 «πακέτα» με ακατέργαστη κάνναβη βρέθηκαν σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους 2 αλλοδαπούς

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Οι πληροφορίες που είχαν συλλεχθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή της Πέλλας, οδήγησαν σε σύλληψή τους. Η επιβεβαίωση ήρθε όταν οι ύποπτοι εντοπίστηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της σωματικής έρευνας που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή τους 26 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25,3 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι, ενώ στις έρευνες που έγιναν αμέσως μετά στα σπίτια τους βρέθηκαν κρυμμένες και άλλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 115,2 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας πλαστικός τρίφτης.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, μαζί με δυο κινητά τηλέφωνα και 60 ευρώ και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Διακινούσαν κάνναβη και κοκαΐνη

Πέντε ακόμη «φιξάκια» με μικροποσότητες κοκαΐνης και 31 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 826,1 γραμμαρίων κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας στο σπίτι ενός Έλληνα, για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται στο ίδιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοικία του δράστη στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν ακόμη δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.