ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος με ένταλμα σύλληψης από την Γερμανία για απάτες 1,5 εκατ. ευρώ

Είχε εξαπατήσει άτομα στην Γερμανία και άλλες χώρες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος με ένταλμα σύλληψης από την Γερμανία για απάτες 1,5 εκατ. ευρώ

Περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ είχε αποσπάσει με απάτες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 37χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Γερμανίας με ποινή φυλάκισης 10 έτη.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος ως ηγετικό μέλος συμμορίας, εξαπάτησε άτομα στην Γερμανία και πολλές άλλες χώρες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παροτρύνοντας τα να επενδύσουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε διάφορα χρηματοπιστωτικά μέσα, υποσχόμενος υψηλά κέρδη.

Τα κεφάλαια που μεταβιβάζονταν στα μέλη της συμμορίας από τα θύματά τους, κατανέμονταν σε ένα πολύπλοκο δίκτυο ξεπλύματος χρημάτων που λειτουργούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χρηματική απώλεια ανέρχεται τουλάχιστον στο ποσό του 1.440.991,15 Ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.