ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 40χρονη που έκλεινε ραντεβού για μασάζ και «ξάφριζε» τους πελάτες της

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 40χρονη που έκλεινε ραντεβού για μασάζ και «ξάφριζε» τους πελάτες της

Αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη μία 40χρονη για κλοπές σε βάρος οκτώ ατόμων, που τελέστηκαν με πρόσχημα την παροχή υπηρεσιών μασάζ.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου έως την 21η Ιανουαρίου, η 40χρονη έκλεινε ραντεβού μέσω διαδικτυακών εφαρμογών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης (Airbnb) με πρόσχημα την παροχή υπηρεσιών αισθητικής – μασάζ.

Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία των υποψήφιων πελατών, τούς έκλεβε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και στη συνέχεια εξαφανιζόταν.

Με τον τρόπο αυτό έκλεψε οκτώ άτομα, που έμεναν με την… πετσέτα στο χέρι.

Σε μία ακόμη περίπτωση, η 40χρονη μπήκε σε κατάστημα οπτικών ειδών στο κέντρο της πόλης, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε μία τσάντα.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.