ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου – «Με το που είδα την υπόθεση ήξερα ότι αυτός την σκότωσε»

«Δεν υπολογίζει τίποτα» αναφέρει χαρακτηριστικά

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου – «Με το που είδα την υπόθεση ήξερα ότι αυτός την σκότωσε»

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, την οποία φέρεται να σκότωσε ο 39χρονος σύντροφος της. 

Η πρώην σύζυγος του φερόμενου ως δράστη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε πως  όταν είδε για πρώτη φορά στα κανάλια το όλο θέμα, σκέφτηκε πως ο πρώην άντρας της, έβαψε τα χέρια του, με αίμα. «Δεν υπολογίζει τίποτα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια κάνει λόγο για χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά του 39χρονου απέναντι στην ίδια και για ξυλοδαρμούς ακόμη και μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών που είχαν αποκτήσει στα επτά χρόνια που ήταν μαζί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως ανέφερε, τον είχε καταγγείλει και είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του. «Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη, ήξερα ότι αυτός την έφαγε… δεν υπολογίζει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγός του. Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.